<strong>E</strong>COMMERCE

TE PEATE OLEMA VÄHEMALT 18 AASTAT VANA SELLE VEEBILEHE KÜLASTAMISEKS

Oleme uuendanud e-poodi. Tere tulemast!

Garibaldi

Karakter: värske, kergelt mõru pikk kokteil

Koostis:
40–50 ml Camparit
umbes 120 ml värskelt pressitud apelsinimahla (viljalihata)

Valmistamine:
Viska paar jääkuubikut viskiklaasi, lisa Campari ja apelsinimahl.
Sega lusikaga kiiresti (vahustamise liigutus), segamise mõte on siin apelsinimahl vahtu ajada. Kui näed õrna vahukihti tekkimas, siis lisa veel jääd, et klaas oleks täis.
Garneeri apelsinisektoriga.

Põnev fakt:
Garibaldi on põhimõtteliselt Campari apelsinimahlaga, aga siin on võti kergelt vahutavas tekstuuris. Kes käsitsi vahustada ei soovi, laseb apelsinimahla eraldi blenderiga vahtu.

Garibaldi võti on kergelt vahutav tekstuur